Kartleggingstur til Grøvdalen i Rauma

Praktisk info

Fra: 15.08.2020 10:45

Til: 15.08.2020 16:00

Adresse: Ørjatun 628, 6320 Isfjorden, Norge

Forening: Risken sopp- og nyttevekstforening

Region: Møre og Romsdal

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 12

Antall plasser igjen: 6

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Bli med på å se på sopp og planter i spennende skog i Grøvdalen.

Bli med på kartleggingstur/skattejakttur til Grøvdalen i Rauma. Dette er et område med frodige skogslier med varmekjære treslag som alm og hassel. Liene har en frodig plantevegetasjon og har et potensiale for uvanlige og sjeldne sopparter. Dette blir en tur i rolig tempo, med gode muligheter for å se, lære og registrere mange ulike sopp- og plantearter, både spiselige og andre.

Vi artsbestemmer det vi finner, eller samler prøver for nærmere undersøkelser, og registrerer de viktigste funnene som en del av Riskens kartleggingsarbeid i Nordmøre og Romsdal. Vi fokuserer på planter, sopp og lav på turen.

Oppmøte kl. 10:45 ved Bunnpris Isfjorden (passer med ferje Sølsnes-Åfarnes kl. 09:45)

Terrenget oppover lia er bratt, men vi vil bevege oss mye langs skogkanten ved vei, med avstikkere oppover i terrenget. Godt fottøy anbefales, og ta med egen niste/drikke til matpause. Turen avsluttes senest kl. 16:00. Vi ønsker alle interesserte velkommen på tur, nybegynner som viderekommen!

NB! Alle som ønsker å delta på tur må melde seg på før turstart. Dette pga. smittevernhensyn, der vi må ha oversikt over alle turdeltakere, og mulighet for å kontakte enkeltpersoner i etterkant om det skulle bli nødvendig. Vi begrenser påmeldingen til 12 deltakere.