Kartleggingstur til Rødsetrin

Praktisk info

Fra: 19.09.2020 11:00

Til: 19.09.2020 15:00

Adresse: Gammelsetra, Molde, Norge

Forening: Risken sopp- og nyttevekstforening

Region: Møre og Romsdal

Pris medlem: Gratis:

Pris ikke-medlem: Gratis:

Antall plasser: 12

Antall plasser igjen: 8

Arrangementet er allerede ferdig

Bli med og kartlegge sopp og planter i området rundt Rødsetrin!

Bli med på kartleggingstur/skattejakttur til Rødsetrin i Molde kommune. Dette er et område med flere gamle setervoller med naturbeitemark med potensiale for å finne beitemarksopper. Det er også større rikmyrer i området, og blandingsskog med lauvtre og furu. Dette blir en tur i rolig tempo, med gode muligheter for å se, lære og registrere mange ulike sopp- og plantearter. Her står mangfoldet i fokus, og ikke matsankingen.

Vi artsbestemmer det vi finner, eller samler prøver for nærmere undersøkelser, og registrerer de viktigste funnene som en del av Riskens kartleggingsarbeid i Nordmøre og Romsdal. Vi fokuserer på planter, sopp og lav på turen.

Oppmøte kl. 11:00 ved start av Rødsetervegen (v/ Camp Gammelsetra, motsatt side av vegen)

Godt fottøy anbefales, og ta med egen niste/drikke til matpause. Vi ønsker alle naturinteresserte velkommen på tur, nybegynner som viderekommen!

NB! Alle som ønsker å delta på tur må melde seg på før turstart. Dette pga. smittevernhensyn, der vi må ha oversikt over alle turdeltakere, og mulighet for å kontakte enkeltpersoner i etterkant om det skulle bli nødvendig. Vi begrenser påmeldingen til 12 deltakere.