Risken sopp- og nyttevekstforening 20 år

Praktisk info

Dato: 26.11.22

Tidspunkt: 16:00 - 22:00

Adresse: Lubbenes Gård, Fannestrandvegen 117, 6419 Molde, Norge

Forening: Risken sopp- og nyttevekstforening

Region: Møre og Romsdal

Pris fra: Gratis

Ledere

Øystein Nergård

esperanza.n@hotmail.com

Arrangementet er stengt for påmelding

Virkelig grunn til å samles

Vi møtes med felles interesser for feiring og hygge. Interesse for naturens vekster øker for hvert år, noe som gjenspeiler seg i medlemsmassen. Men det er ikke ofte vi møtes i flokk. Det kan bli kjempehyggelig. Om du er ny eller veteran, alle er velkommen.

Ved ankomst vil det være utstilt aktuelle bøker, rapporter, kursmateriell mm om sopp og nyttevekster. Det vil være mulig å få kjøpe noe litteratur til jubileumspris mens vi er samlet. I tillegg vil det bli litt informasjon om papir av sopp og garnfarging med sopp, vi viser litt av det vi holder på med.

Maten vil være klar kl 17.00.og består av en omfattende og spennende buffet, alle har fått dette i epost. Uformell moro og evt taler kan også dukke opp underveis

Subsidiert medlemspris pr pers kr 450.- for mat. Ønsker noen ha med partner som ikke er medlem blir det kr 595.-

Vi vil be om at de som vil delta gir beskjed innen 04.11.22. Det er kort frist, men vi kan ikke reservere lokalene lenger pga etterspørsel.

Dere kan svare på epost eller gå inn i kalender og melde dere på der. Oppgi om du kommer med partner eller alene. Har dere spørsmål så ta kontakt. Vi gleder oss til å kunne samles for markering og hygge.

Velkommen!