Matkurs med sopp
Praktisk info
Fra: 28.09.2024 10:00
Til: 29.09.2024 18:00
Adresse: Batnfjord skule, Batnfjordsøra, Norge
Forening: Risken sopp- og nyttevekstforening
Region: Møre og Romsdal
Antall ledige plasser: 12
Pris fra: 750 kr
Bestill / Meld på
Påmeldingsfrist: 26.09.2024 17:00
Sopp i mat og som tilbehør - smak og bruk det du høster
Høsten er alltid hektisk, men endelig får vi prioritert et matkurs med sopp.
Kurset omfatter tilberedning av mat med sopp enten i maten eller som tilbehør. Vi bruker da fersk, tørket og frosset sopp.
Høstens soppmatkurs med Risken finner sted på Batnfjorden skole på Banfordsøra i Gjemnes lørdag 28. og søndag 29. september.
Målet med kurset er å lære forskjellige måter å bruke sopp i mat på og hvordan forskjellige sopparter best kan utnyttes. Foreløpig kursprogram:
Lørdag 28.09: Oppmøte Batnfjorden skole kl. 10:00, der vi starter med litt teori før vi drar ut på tur for å sanke sopp. Vel tilbake blir det kontroll av det vi har funnet, og klargjøring til bruk neste dag. Kursdagen avsluttes ca. kl. 16:00
Søndag 29.09: Oppmøte Batnforden skole kl. 10:00. Vi bruker hele dagen til matlaging innendørs, og holder på til kl. 18:00. Vi lager lunsj og seinere middag, og får prøvd ut både fersk, tørket og frosset sopp.
Kursholdere: Anne Marie Hareide og Kari Janne Gjøen
Kurspriser: 750 kr for medlemmer / 1200 kr for andre (deltakere som melder seg inn i Risken før kurset får medlemspris)
Deltakere får kursbevis og kurshefte fra kurset + kanske noe godt med hjem
Bindende påmelding innen tirsdag 23. september.
Meld deg på i kalender og medlemmer må logge seg inn før påmelding for å få medlemspris
Velkommen til hygge nytte og moro!
Mer info kommer til dere som er påmeldt