Matkurs med sopp

Praktisk info

Fra: 28.09.2024 10:00

Til: 29.09.2024 18:00

Adresse: Batnfjord skule, Batnfjordsøra, Norge

Forening: Risken sopp- og nyttevekstforening

Region: Møre og Romsdal

Antall ledige plasser: 12

Pris fra: 750 kr

Ledere

Kari Janne Gjøen

kari-janne@hotmail.no

Anne Marie Hareide

90562182

mia.hare@online.no

Bestill / Meld på

Påmeldingsfrist: 26.09.2024 17:00

Sopp i mat og som tilbehør - smak og bruk det du høster

Høsten er alltid hektisk,  men endelig får vi prioritert et matkurs med sopp.

Kurset omfatter tilberedning av mat med sopp enten i maten eller som tilbehør. Vi bruker da fersk, tørket og frosset sopp.

Høstens soppmatkurs med Risken finner sted på Batnfjorden skole på Banfordsøra i Gjemnes lørdag 28. og søndag 29. september.

Målet med kurset er å lære forskjellige måter å bruke sopp i mat på og hvordan forskjellige sopparter best kan utnyttes. Foreløpig kursprogram:

Lørdag 28.09: Oppmøte Batnfjorden skole kl. 10:00, der vi starter med litt teori før vi drar ut på tur for å sanke sopp. Vel tilbake blir det kontroll av det vi har funnet, og klargjøring til bruk neste dag. Kursdagen avsluttes ca. kl. 16:00

Søndag 29.09: Oppmøte Batnforden skole kl. 10:00. Vi bruker hele dagen til matlaging innendørs, og holder på til kl. 18:00. Vi lager lunsj og seinere middag, og får prøvd ut både fersk, tørket og frosset sopp.

Kursholdere: Anne Marie Hareide og Kari Janne Gjøen

Kurspriser: 750 kr for medlemmer / 1200 kr for andre (deltakere som melder seg inn i Risken før  kurset får medlemspris)

Deltakere får kursbevis og kurshefte fra kurset + kanske noe godt med hjem

Bindende påmelding innen tirsdag 23. september.

Meld deg på i kalender og medlemmer må logge seg inn før påmelding for å få medlemspris

Velkommen til hygge nytte og moro!

Mer info kommer til dere som er påmeldt