Årsmøte i Risken sopp- og nyttevekstforening

Praktisk info

Dato: 15.02.22

Tidspunkt: 18:00 - 21:00

Adresse: Idrettsvegen 2, 6413 Molde, Norge

Forening: Risken sopp- og nyttevekstforening

Region: Møre og Romsdal

Pris fra: Gratis

Ledere

Anne Marie Hareide

90562182

mia.hare@online.no

Arrangementet er stengt for påmelding

Risken avholder årsmøte tirsdag 15. februar kl. 18.00

Risken sopp- og nyttevekstforening har årsmøte tirsdag 15. februar kl 18:00. Møtested er Tribunebygget, Idrettsvegen 2, konferanserom 3.etasje.

Det vil være plass til inntil 15 deltakere med fysisk oppmøte. Forutsetningen for fysisk oppmøte er at du er frisk. Ellers vil alle som ønsker det kunne delta på årsmøtet på nett, via Skype.

Alle som ønsker å delta på årsmøtet må melde seg på på forhånd. For å melde deg på må du logge inn som medlem nederst på denne siden. I påmeldingen velger du enten å delta fysisk eller å delta digitalt via Skype. De som vil delta digitalt får i forkant av møtet e-post med lenke for å bli med i møtet. Påmeldingsfrist mandag 14. februar.

Får du problemer med å logge inn og melde deg på, kan du sende en e-post til post@risken.no og gi beskjed om du deltar fysisk eller digitalt.

Innkalling med sakliste kan du laste ned under:

Innkalling og saksliste til årsmøte i Risken 2022 (pdf-dokument)

Innkalling til årsmøtet er også sendt på e-post til alle medlemmer som er registrert med e-postadresse hos oss. Vi ønsker alle velkommen til å delta! Medlemmer, eller de medlemmer har gitt fullmakt, har stemmerett på årsmøtet.