Årets nyttevekstkurs ga smakfulle opplevelser på Tingvoll!
Anne Marie Hareide refererer fra årets nyttevekstkurs på Tingvoll:
«Forsommergleder, mat av ville vekster på Tingvoll 25.-26.05.2019. Vi ble godt mett på Tingvoll.
Vi startet i går med fermentering før lunsj, brenneslesuppe og grønne snurrer, så tur i stjernehagen og sanking. Middag var hylleblomstsaft, ovnsbakt hel ørret med ramsløkpure og sitron, rømmedipp med ryllik, strutseving med løk og balsamicoeddik, helt vill salat og kokt potet, rabarbragrøt med fløte.
I dag ble det løvetannsaft, urtekaker, ovnsbakt torsk med ramsløkpesto, kimshi og kraut, poteter og litt rester fra i går, panna cotta med rogneskudd og granskuddsirup og lønnesirup.
En opplevelse i hyggelig lag Takk for innsatsen, god mat, hyggelig lag og lærerike dager. 👍»
Helstekt ørret fylt med ramsløkpuré Ovnsstekt torsk med ramsløpesto Strutseving med rødløk og balsamicoeddik
Ramsløksmør Glass med kraut, kimchi og rabarbrapickles