Nyttevekstkurs 2019

Årets nyttevekstkurs ga smakfulle opplevelser på Tingvoll!

Anne Marie Hareide refererer fra årets nyttevekstkurs på Tingvoll:

«Forsommergleder, mat av ville vekster på Tingvoll 25.-26.05.2019. Vi ble godt mett på Tingvoll.
Vi startet i går med fermentering før lunsj, brenneslesuppe og grønne snurrer, så tur i stjernehagen og sanking. Middag var hylleblomstsaft, ovnsbakt hel ørret med ramsløkpure og sitron, rømmedipp med ryllik, strutseving med løk og balsamicoeddik, helt vill salat og kokt potet, rabarbragrøt med fløte.

I dag ble det løvetannsaft, urtekaker, ovnsbakt torsk med ramsløkpesto, kimshi og kraut, poteter og litt rester fra i går, panna cotta med rogneskudd og granskuddsirup og lønnesirup.

En opplevelse i hyggelig lag  Takk for innsatsen, god mat, hyggelig lag og lærerike dager. 👍»

 

                       

Helstekt ørret fylt med ramsløkpuré                 Ovnsstekt torsk med ramsløpesto     Strutseving med rødløk og balsamicoeddik                      

           

Ramsløksmør                                                   Glass med kraut, kimchi og rabarbrapickles